Güzellik Tacı


Merhaba , bugün size bahsetmek istediğim sınıf kitabım Elma Çocuk yayınlarından çıkan “ Güzellik Tacı” isimli Salim Keskingöz’ün kaleminden çıkmış bir kitap.
Kitap çocuklarımıza neler kazandırıyor? 
Arkadaşlık, bireysel farklılıklar, dostluk,matematik sıra sayı bildiren rakamların öğretimi,hayvanların özellikleri ,örüntü gibi konuları içeren kitap iki arkadaşın oyun oynarken bir taç bulmaları ile başından geçenleri anlatıyor.
Bireysel olarak da çocuğunuza mutlaka okumanız gereken çok eğlenceli bir kitap olan Güzellik Tacı sınıf olarak alırsanız yayın evinin temsilcisi Nilüfer hanım sayesinde kusursuz bir organizasyonla sınıfınızda ya da okulunuzun salonunda yapılan kitap etkinliği ile keyifli saatlere dönüyor.
Kitap, yazarı tarafında okunuyor,Nilüfer hanımın hazırlamış olduğu kitapta geçen “bulunan taç” her öğrenci tarafından tek tek yapılıyor,kitap çerçevesi ile keyifli anlar ölümsüzleştiriliyor ve Salim bey çocukların kitaplarını imzalıyor.

Kesinlikle bir öğretmen olarak tavsiye edeceğim en keyifli 60dk geçirdiğim kitap –yazar etkinliğine mutlaka sizde yaşamalısınız.Teşekkürler Elma çocuk Teşekkürler Salim bey ve Nilüfer hanım 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder